lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kesää???

Pikkasen oli lyhyennäpit kesälämpimät. Jouduin jo tänään laittaan pitkät kalsarit kun on kylymä.:) Itseasiassa nyt on oikeen passeli lämpötila sillä kun helteitä tulee en jaksa tehä yhtään mitään. Kylmä mulla sen takia kun täällä Lappajarven tuvassa ei oo lämmöt ollu päällä ja tänne ei oo mm. ruoanlaitostakaan lämpöä tullut kun täällä ei oo hetkeen ketään ollut. Siitä tää tupa on mukava kun ulkona helteet iskee niin tupa pysyy muutaman viikon mukavan vilpoisena.
Illalla meinasin mennä käymään oikeen kunnon vanhanaikaisissa lavatansseissa.. En kyllä mitään siellä tanssi kun en osaa mutta aattelin käydä kattoon näyiskö ketään tuttuja. Ja eipä täällä oo liikaa vaihtoehtoja mihkä menis.. Sataa kyllä aika lahjakkaasti että voi olla että osa porukasta jättää sinne lähtemättä...

Piti käydä lehdestä tarkastamassa että mikä siellä on esiintymässä. Yölintu näkyi olevan, luullakseni siis jonkunverran väkeekin tulee.

...................................

Kävin pyörähtämässä Halkosaaressa lavatansseissa mutta enpä jaksannu siellä loppuun asti olla. Muutaman kappaleen jaksoin Silmua kuunnella ja lähin pois. Kohtuu vähän oli muutenkin väkeä kun illasta tosiaan satoi..

Ei kommentteja: