tiistai 3. huhtikuuta 2012

Viat...

Tänään tein sen minkä aattelin aiemmin ettei kannattais tehdä.. Kirjoitin googleen autoni mallin ja viat... Tulos kuitenkin oli kohtuu positiivinen.:) Toki vikoja siihenkin löytyy..

Ahtopaineletku irtoaa herkästi-> ei suuri ongelma.
Turbo saattaa tiltata kokonaan-> suuri vika muttei kuitenkaan viimisenpäälle yleinen. Kunnollisella jälkikäytöllä turbon kuormituksen jälkeen ainakin saa sen poksahtamista vähän ehkäistyä. Ja virityksiäkään ei tohon kannata tehdä vaikka siihen saisi helposti +40hv. Viritykset kuormittaa turboa.
Suuttimissa joskus vikaa-> ei niin kallis vika kuin mahdollinen turbon poksahdus.
Nitinöitä/ natinoita yms.-> ei varsinaista ongelmaa, muuta kuin omille hermoille.:)
Valot poksahtelee kohtuu usein ja jarrut kuluu nopeahkoon-> tyypillistäVW:tä.
Ulkonäköä siellä myös jossain moititiin, mutta senhän mää nään itekkin ja eiköhän sitä siellä sisäpuolella tuu ajonaikana oltua.:) Audi on kyllä mielestäni paremman näkönen mutta kun A6:set maksaa enempi..

VW konserniahan Skoda on, että hyvin pitkälle samoja vikoja siinä on mitä VW Passatissa ja Audi A6:ssa. Mutta onneks vikalista on kohtuu lyhyt. Kop kop, koputetaan puuta ja toivotaan että se ees kohtuudella kestäis..
Oikeeta umpipuuta en muutes meinennu läheltä löytää mutta onneks viimein hokasin, huh. Joo en oo yhtään taikauskonen.:)


Tosiaan su päätin etten autolla ajele ennen kuin sen merkkihuoltoon to vien. Eli nyt oon meinannu kössähtää tänne ihan täysin. Ei toisaaltaan mitenkään poikkeava tilanne vaikka autolla ajelisinkin.:) Nyt tuntuu että kävisin vaikka missä jos autolla viihtisin ajaa.. Vähän tyhjäkäynniltä tuntuu tää viikko ed. viikkoon verrattuna. Täällä kun oon koitan muka jotain tekemistä keksiä ja kirjoittelen tännekkin huttua..
Kaikkiaan tästä muutaman päivän ajelemattomuudesta ei tuu ehkä ees rahallista säästöä. Nyt tylsyyksissäni oli lähellä että varasin hot.huoneen Tampereelta to-pe:ks. En siis varannu, ainaka vielä. Iltapäivästä to auton saan niin Tre. ois sopivan matkan päässä siinämielessä. Tavallaan mun ois hyväkin nyt mennä sillä en oo pitkiin aikoihin täältäpäin poistunnut, ajella haluaa to kumminkin, fyysinen kuntonikin on nyt melko kunnossa ja eipä mulla oo täälläkään mitään erityistä syytä olla. En oikeesti kumminkaan mee  silloinkaan sinne itteni tietäen, vaan koitan keksiä joitain syitä etten muka vois lähtiä. Ajelen täälläpäin ympäriinsä auton saatuani ja meen illalla johkain tonne kylälle. Kesärenkaat tossa kyllä alla on että periaatteessa keli saattais oikeankin rajoituksen lähdölle tuoda, äskön ainakin satoi lunta, tosin nyt paistaa aurinko..
Mutta jos hot. menis, niin saispa pe aamuna ainakin aamiaista.:)

Ei kommentteja: