sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

(säästämistä)

Säästösyistä aattelin että meen L.järven tuvan pesuallashanaa kahtoon Keskiseltä, ja meninkin.. Aattelin etten sieltä mitään muuta tavaraa katsoiskaan kuin sitä hanaa ja jonkin alennus kyltin kohalla vois kävelyään himmata. Hanana oli mielikuvana kunnon kestävä Oraksen hana, tai etupäässä hanan ulkomitat on aika tarkat kyseiseen kohtaan. No ei ollut sopivan kokoista Oraksen hanaa, joten päädyin ostamaan hanan minkä merkkiä en ees enää muista... Kestävyyden puolesta semmoset xxx:t on kyllä monesti paljonkin lyhytikäisempiä mitä Oras mutta ompa muut yleensä yli puolta halvempiakin, kuten oli ostamanikin.
Noh, muutoin se reissu tavarapuolelle. Kalastusosaston onnistuin liukumaan hyvin pintapuolisella katselulla ohi. Espritin vaatekohdankin pääsin ohi pelkkää alehyllyä katsomalla missä ei onneksi ollut mitään erikoista. Hiukan edempänä mukaani sitten kumminkin päätyi huppari ja toppahousut.. Tämähän onkin oikein järkevä vuodenaika ostaa toppahousuja, mutta kun net oli melkeen puoli ilmaset..:) Ja tosi halpa oli kyllä se hupparikin. Hiukan etiäpäin taas. Sitten oli ale laareja joista mulla väillä oli kädessä veitsisarjaa, vatupassia yms., sitten onnistuin ne kumminkin takasin laittamaan kun totesin että mulla on vastaavia.. Samaa laaristoa eteenpäin ja käteeni tarttui L.bradorin työ ulkopaita joka vaikuttaa oikeen lämpimältä ja muutenkin laadukkaalta.  Se sitten myös pysyi mukana, senkin ostossa tämä vuodenaika on oikeen järkevää.. Eli tavarapuolelta mukana kulkeutui hana ja kolme alevaatetta.
Nälkä mulla oli jo Keskiselle mennessä ja aatteli että käyn siellä tavarapuolen grilli/ pizzeriassa syömässä. En sitten käynyt kun siellä ois istumapaikat ollu silloin hakusassa. Meinasin että käyn ruokapuolella syömässä tavarapuolen pikasen kierroksen jälkeen. Sinne sitten menin, öö mitä mitä??? Eihän se ruokapuolen grilli oo tähänaikaan vuotta näin sunnuntaisin auki.:(  Menin sitte rukapuolen kaupasta jotain pikasta äpästä hakeen.. No ei sielläkään ollu näis su. mitään niitä grillattuja tuotteita jäljellä joten ostin lihahyytelöä, paketin paahtoleipää ja söin vähän autossa. Mutta eikös toi oo ninenonaan sitä "ulkona syömistä" .:)
Pikkasen taas lapsettikin siellä käynnilläni. Jonkin lehden illalle aattelin ostaa mutta päädyin ostamaan Aku Ankan Itsehillinnän mestari kirjan. Nimen puolesta mun kannattaa ilmeisesti lukea toi kirja tarkkaan... Lisäksi ostin Sihi juomaa pullon. Sitähän Aukukin monesti juo.
Kokonaisuudessa kumminkin reissu halvempi mitä ois Oraksen hana yksistään maksannut. Toivottavasti se ostamani hana kestäis nyt ees jonkin vuoden ehjänä. Nyt meen lukeen sitä Akua ja juomaan Sihi colaa..


Ei kommentteja: