lauantai 14. huhtikuuta 2012

#"/&%

V...t.. Kävin tänään Lappajärvellä muka laittaan sen hanan kuntoon. En onnistunnut vieläkään. Nyt kyllä oli oikeanlaiset liittimet ja liitoksista tulikin pitävät mutta se itsessään hana kumminkin vuotikin sisältä.. Eli nyt hanan ostoon lähipäivinä. Noh, ompas siinä nyt ainakin uudet liitosputket joitten pitäis vuosia kestää. ja onpas siitä ollut ainakin ajankulua.. Paljon.:)
Eilen oli ihan ok päivä vaikka perjantai kolmastoista olikin. Perjantait kolmannettoistat on ollu itseasiaassa mulle monesti niitä hyviä päiviä. Oonhan syntynnytkin kolmantenatoista, joskaan se ei oo sillon perjantai ollut..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitäiskö tässä kohtaa vaan ottaa huumorilla ja todeta "Hiljaa hyvä tulee". Mulla itsellä monia asia viime aikoina mennyt päin p...tä. Sellaista se vaan aina joskus on, vaikka itsestä tuntuu että niin on jatkuvasti.

Koetetaan vaan mennä eteenpäin reippain mielin!

Marko kirjoitti...

No eihän se hana oikeesti mitenkään äärettömästi v...nnu kun alustapitäen oli mahdollista että sekin ois rikki. Se vaan pikkasen ärsyttää kun siihen menee hieman rahaa, mitä ei nytkään ois oikeen ylimäärästä.
Nykyään osaan tommosille pienille tötöilyilleni jälkikäteen nauraa, ja sehän on hyvä kun niitä tulee mulle kohtuu usein.:)
Tohon että itestäs tuntuu että jatkuvasti menee pikkasen päin p..tä. Näin se on useilla meillä suomalaisilla, me kaikki ei osata nauttia hetkestä niin hyvin kuin jotkut. Kultakehykset tapaa täkäläisille kasvaan vasta kun hetki on jo ohi. Eli muistoja..
Mutta nautitaan niistä hyvistä menneistä hetkistä, joita meillä jokaisella on ollut.:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Todella hienosti sanottu!

Koetetaan todellakin nauttia kaikista hyvistä hetkistä sekä menneistä, että tulevista!