torstai 6. lokakuuta 2011

Päivät on erilaisia..

Ainakin mun pää on erimieltä samoistakin asioista eri päivinä. Elikkä sunnuntaina menin Lappajärven tuvalle laittamaan liesituulettimen poistoa katolle. Katolle nousin ja laitoin oikein turvaköydenkin. Vähän aikaa siellä koitin olla väkipakolla, että jospa siihen korkeuteen tottuis. En sitte tottunut ja olo oli niin huteran tuntuinen katolla, että päätin tulla alas ja ehkä koettaa jonain toisena päivänä uudestaan. Asiaa mietin monesti ja eilen kun oli hyvä ilma, päätin lähteä koettamaan uudelleen läpiviennin asennusta. Eilen se homma sitten onnistuikin ja silloin se katto ei ees tuntunnu yhtään korkealta, vaikka oli just yhtä korkea kuin sunnuntaina.. Tänään aamupäivästä kävin laittaan sinne läpivientiin putken liesituulettimelta, vaikka sillä ei enää ois mitää kiirettä ollutkaan, kun sen homman sai tehdä katon alla. Toikin keskeneräinen homma vaan pyöri mun pääs heti aamusta aikasesta, ja oli sitte muka pakko lähtee laittaan sitä heti /äkkiä /pian /nyt /kiireellä... V. tun hätäisyyteni, mutta onpa se nyt kumminki paikoillaan..


Eilen laittamani liesituulettimen läpivienti.







Maanantaina neuropsykologin kanssa oli puhetta, että nykyään piän blogia johon välillä puran mieleni ja ennenkaikkea että täällä pysyy muutamat kuvat tallessa vaikka tietokone kaatuisikin. Noh, tästä ei mennyt kuin päivä, kun mun tietokoneeni poksahti.. Näytöstä ei vaan enää yhtä-äkkiä näkynny mitään, mutta eipä siellä onneks ollu mitään tähdellisiä tiedostoja. Kaikki kuvatkin oli vielä kameran muistikortilla. Onneks..
Mutta rahanmenoahan tuostaki taas tuli, kun joutu ostamaan uuden koneen. Toki oliha tuo tiedossa, että pian näin käy, kun ei se mikään uus kone ollut se entinen.

Ei kommentteja: