sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Keskisellä.

Tällä viikolla on ollu jotain tekemistä joka päivälle ihan sopevasti. Oon käynny mm. Halsualla metsällä ja Lappajärven tuvalla tekeen jotain puolijärkevää yms.. Tänään mulla ei ollu kumminkaan oikeen mitään tekemistä, niinpä päätin päivällä, että lähempäs käymään Keskisellä kaupassa (syömässä). Nyt olikin useamman vuoden jaksolla mustaakseni pisin aika etten oo siellä käynny Eli yli 2 kuukautta. Joskus pari vuotta sitten siellä tuli käytyä lähes joka viikko. Noh, eipä siellä mitään uutta ja mullistavaa ollu kyllä nytkään, mutta tulipahan kerrankin kohtuu halpa kauppareissu siellä. Väkeä oli sopivan vähän, ei tarvinnu jonotella. Kesäkalastuvälineet ois ollu osittain puoleen hintaan, ja niitäkin aika kauan kahtelin, mutta totesin etten enää tarvi niitäkään lisää. Mulla vaan rupiaa olemaan kalavehkeitä ihan riittävästi, etenkin kun kalastus on nykyään jäänny hyvin vähille.. Mutta ehkäpä sitten kun jäät ->pilkille.. Ehkä... Muutakin rompetta siellä toki kahtelin, mutta totesin etten juuri tälläerää tarvi oikeen mitään..
Muistaakseni keskiviikkona sieltä tulee taas TV:ssä sarjaa. Sitä jos kahtoo, niin eipä ainaka heti tarvi sinne mennä. Selvää säästöä..


Kameran linssissä on ollu pitemmän aikaa sormenjälkeä, ja se on pitänny puhistaa. Enpä oo saannu aikaseks ennen kuin nyt. Useissa kuvissa se vaan komiasti näkyy..


Ei kommentteja: