keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Pitkä kauppareissu..

Päivällä aattelin että lähempäs käymään ruokakaupassa, kun jääkaappi oli tyhjähkö ja nälkäkin vähän rupes olemaan. Aluks menin käymään käyttöautolla ja ajattelin ostaa sieltä hehkutulpat autoon, kun nyt viileämmillä keleillä sen käynnistyminen on ollut vähän tihkosempaa. Ajattelin että ne maksavat max. 15e/kpl, mutta ne oiskin maksannu 32e/kpl, ja vika voi olla esim. hehkujen releessä tms.. En sitten ostannu niitä nyt, pitää enstä selvittää onko se vika niissä hehkuissa vai jossain muualla..
Noh, sen jälkeen aattelin että käympäs samalla reissulla äkkiä  poimimassa koneellisen puolukoita syömämarjoiks. Paikkoja kun en täällä maastossa tunne, ajoin Kuortaneelle päin muutamia kilometrejä ja toppasin auton tien varteen, missä maasto näytti että sieltä puolukoita löytyiskin. Eipä löytynny.. Yli tunnin haahuilin siellä metsässä, enkä löytänny marjoja kuin sen verran, että ne tuli syötyä sillä reissulla. Ennen oon ajatellu että poimurillisen puolukoita kyllä saa helposti, melkein mistä vaan jos maasto on vähänkään oikianlaista. Eipäs se näemmä kyllä niin helppoa jokapaikassa ookkaan. Luultavasti kyseinen paikka kylläkin oli poimittu jo muutama viikko sitten tyhjäks, koska kohta oli niin selvän näköistä marjamaata.
Turhan marjareissuni jälkeen menin sitte viimein käymään kaupassa, ja menin uudehkoon cittariin, jossa en oo käynny kuin pari kertaa aiemmin. No eipä ois kannattannu sinne nytkään mennä, sillä siellä oli vaan kaikki hukassa, kun en vielä kyseitä kauppaa oikein tunne.. Tämän jälkeen piti vielä käydä K-raudassa, mikä on muuten sen cittarin vieressä, missä ei ois ollu mulla asiat hukassa.. --> Syömään.
Kokonais aika tolle reissulle neljä tuntia, ja nälkä rupes olemaan ihan tosissaan..

Tällä viikolla on mielialat ollu yleisesti vähän matalammat kuin viimeviikon alkupuolesta ja toissa viikonloppuna. Mutta mietitäänpä niitä hyviä puolia tältä päivältä...
Elikkäs.
-Selkä paremmassa kunnossa kuin eilen. Eilen aamupäivästä se vaan pikkasen naksahti, ja hengittäminenkin oli aluks hankalaa. Eilen mulla oli onneks iltapäivästä akupunktio OMT-fysioterapeutilla, ja se fysioterapeutti pikkasen väännätti sitä oikein päin ennen niitten neulojen tökkimistä. Tänäänkin aamusta mun selkää manipuloitiin samassa paikassa. Auttavan tuntu.
-Pikkasen tänään kävelyä mehtässä, missä nilkan puoli tuntu kestävän jo kohtuu hyvin. Polvihan toki välillä teki vähän oman mielensä mukaan, mutta sieltä onkin vissiin ristisiteet vähän rikki.
-Ukkometso lähti kohuu hyvältä hollilta. Eipä mulla kyllä tänne metstyslupia ookkaan, eikä kamerakaan ollut matkassa. Mutta näinpä kumminkin..
-Hirvikärpäsiä kohtuu vähän metässä. Näpin niitä pois itestäni relusti alle kymmenen, kun joskus vastaavan ajan käveltyään saa niitä näppiä moninkertaisen määrän.
-Hieno ilma nyt. Kävelyni aikanakaan ei vettä tullut kuin muutama pisara ja nyt aurinko paistaa.

Lähiaikojen suunnitelmat: En enää tänään, enkä varmaan huomennakaan avaa ulko-ovea. Perjantaina käyn ehkä tekemässä L.järvellä jotain puolijärkevää, jos sää sallii...

Ei kommentteja: