perjantai 16. syyskuuta 2011

Levi

Aamupuolesta pähkäilin että jos lähtis tänää jo takaisin päin. Soitin Tornioon yhteen hotelliin missä oon aiksemminki ollu. Oisin varannu sieltä huoneen, mutta siellä ei ollut ens yöks vapaata.. Sen että mitä tekis , piti päättää soittoni jälkeen aika pian, kun huoneen täällä ois pitänny luovuttaa vartin päästä. Sitten päätin että jään tänne. Nyt ainakin tuntuu että tein ihan oikein.. Summassakaan ei viihti ilman määränpäätä lähtiä ajelemaan, silloin mää vaan ajaisin suoraan kotia. Huomiselle pitäis vissiin tänään miettiä joku paikka n.puolestavälistä, kun ei kiinnostais noin pitkään ajaa kerralla.
Kun mietin, että mitähän sitä täällä oikeen tekis, niin päähäni poksahti ajatus, että lähempä käymään Levin huipulla kävellen. Noh, kun oli oppinnut alkurinteessä, että missä asennossa jalkaterää kannattaa pitää, alkoi nousu sujua ihan kohtuullisesti. Eturinteen noustuani rupesikin vasta varsinainen huippu näkymään, ja totesinkin että sinne on liian pitkä matka, minun kunnolleni... Aloin sitten laskeutumaan, ja sehän vasta olikin varsinaista töppökävelyä. Alastulossa kestikin kauemman, mitä ylöspäin menossa.

Korkeimmalta, missä kävin:


 Vähän alempaa:

 Alhalta:



Tuolta saa todella hyvää possunkylkeä BBQ kastikkeella. Suosittelen kyseistä paikkaa.

Huoneesta.


Noitten jälkeen kävin huipulla, mutta menin autolla samalle korkeudelle missä kävin kävellen. Ja paljon lähemmäs missä kävin... Ekana se korkein kohta.












Ei kommentteja: